Kakovost

KAKOVOST

Glavna skrb in vodilo naših produktov je KAKOVOST, saj v naši stroki ni prostora za napake in neprofesionalnost, zlasti ne v času, ko se uporabnik zanaša predvsem na vrednoto izdelka.

V stalnem iskanju izboljšav in nadgradenj procesov v podjetju smo se odločili, da te dodatno podpremo s certifikatom ISO 9001:2015.Ti procesi, so temelj za napredek in izboljšave naših izdelkov.

Obenem konstantno sodelujemo s strokovnjaki iz različnih področij, z različnimi univerzami ter laboratoriji tako v Sloveniji kot v tujini.

Vse kolesne verige so narejene po standardih ON 5117 in ON 5119 ter naših internih standardih, ki v posameznem prodajnem segmentu poudarijo karakteristike, za katere menimo, da so ključnega pomena pri uporabi.

Poleg vseh zgoraj omenjenih standardov, naše izdelke certificiramo tudi glede na zahteve posameznih trgov (PIMOT) ter glede na potrebe in zahteve naših strank.

Premium LINE

Linija izdelkov kolesnih verig, ki z najkakovostnejšimi materiali, razvitim proizvodnim procesom in inovativno konstrukcijo zagotavlja izredno kakovost in dolgo življenjsko dobo izdelka.