Na Jesenski sejem po verige in dobro voljo

Zimski meseci so pred vrati in čas je za osvežitev zimske opreme. Zato vas med 12. in 14. oktobrom vabimo na Jesenski sejem v Komendo. Veriga Lesce se bo predstavila s svojimi najnovejšimi produkti za snežne razmere in verigami za kmetijske in druge delovne stroje vseh vrst.

V živo se boste lahko prepričali o vrhunski kakovosti verig Verige Lesce za traktorje, gozdarske stroje, komunalno službo, težke delovne stroje, štirikolesnike, terenska, dostavna in druga vozila.

Naši svetovalci vam bodo na voljo na zunanjem prostoru številka Z064 in v šotoru številka 6. Strokovno vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in obenem boste lahko izkoristili sejemski popust. V kolikor verige, ki jo potrebujete nimamo v ponudbi, se bomo lahko v živo dogovorili za izdelek po vaši meri.

Vstop je prost, brezplačno parkiranje je urejeno. Poskrbljeno bo za pijačo in jedačo ter pester spremljevalni program >>. Jesenski sejem v Komendi je tako odlična priložnost, da se v prijetnem vzdušju spoznamo in vaša vozila brezhibno pripravimo na zimske mesece.

V živo vam bomo predstavili:

Vsi tisti, ki vas zimske razmere ne zadržijo doma in ste aktivni tudi v snegu, boste lahko preverili naše odlične dereze >>.

Veselimo se srečanja z vami, ta vikend, na Jesenskem sejmu v Komendi!

[:sl _i=”0″ _address=”0″ /][: _i=”2″ _address=”2″ /]